Leven in

waarheid

8 weken traject

Hoe zou het zijn als je jouw leven in balans en vol zingeving leeft?

Het lijkt vaak onhaalbaar, maar wat nou als het jou wél lukt? Wat nou als jij in vrijheid, compleet, in balans en vol energie kan leven?

Dat je wél tevreden bent over hoe je leven loopt?
Dat je klachten van slecht slapen en vermoeidheid verdwijnen en je weer beter luistert naar de signalen van je lichaam?
Dat je stopt met twijfelen en piekeren en je niet meer laat leiden door je negatieve gedachten en herhalende denkpatronen?
Dat je je vervuld voelt en het gevoel hebt dat je ertoe doet?
Dat je je weer voldaan en gelukkig mag voelen en het onbestemde gevoel verdwijnt?
Dat je weer vertrouwen in je lichaam mag hebben na een trauma / blessure of operatie?
Dat het niet uitmaakt wat een ander van je vindt of denkt?
Dat je hebt losgelaten wat jou niet meer dient en je vrij en in vrede voelt?
Dat je meer tijd en plezier beleeft en minder gehaast en gestresst bent?
Dat je weer meer levensenergie voelt en daadkrachtiger bent?

Dit is mogelijk. En ik help je er bij!

ManonSimonis13

Je verdient te leven naar de beste versie van jezelf ♥️

Zodat jij vanuit vanuit je hart kunt leven en de oordelen over jezelf en alles mag laten gaan. De keuze te maken dat het verleden jou niet tekent, dat je hier en nu de keuze hebt in vrijheid en in liefde te leven. Je laat alles los dat jou geen rust en vrede brengt. Je kiest ervoor verbittering, haat, ongemak, boosheid je niet te laten vergiftigen. Het is tijd om naar jezelf te luisteren en te geloven met een open hart. 

Al in mijn voege twintiger jaren heb ik via het yoga- en bewustzijnspad mogen ervaren wat echt belangrijk is in het leven, helemaal daarna als ondernemer, vrouw en moeder.

IK KIES LIEFDE, VRIENDELIJKHEID & TEVREDENHEID 

De rust die je dan mag ervaren door een gevoel dat je compleet bent geeft ruimte in je hoofd, in je lichaam en in je leven. Als je bewuster gaat leven herken je patronen, schaduwkanten en kun je kiezen om naar het licht te groeien en dit te vertrouwen.

Kijk naar dat waar je dankbaar voor bent en wat er wél is. Zodat je kunt leven vanuit een hartsverbinding met jezelf en anderen. Je leeft vanuit je eigen kracht. Met de aangereikte levensstijl tools creëer je deze balans. Je vindt jouw ‘dharma’ levenszindoel.

Ik zie dit vaak gebeuren…

In mijn jaren als trainer en mentor heb ik te vaak gezien dat mensen blijven in een situatie die hen niet vervuld. Waarin ze ongelukkig zijn, zich te verantwoordelijk voelen, hun grenzen niet aangeven en willen veranderen maar niet de kracht hebben dit daadwerkelijk te doen.

De controle, schijnzekerheid die ze over de situatie hebben voelt goed en vertrouwd, maar is ook wat hen tegenhoudt. En moeilijkheden worden niet aangegaan, maar beschermd door emoties.

Als je niet hebt geleerd te leven vanuit je hart en intuïtie, is het moeilijk oude patronen te doorbreken, schaduwkanten te zien voor wat ze zijn en vanuit vertrouwen te bewegen.

En dat is het moment dat ik in beeld kom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met mijn jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat ik je optimaal begeleidt in het omarmen van jouw levenspad

Er is moed voor nodig om een traject aan te gaan waarin je open en eerlijk bent naar jezelf en je openstelt. Je bent niet voor niets bij mij uitgekomen, omdat het precies zo voor jou bedoeld is dat je mag gaan kiezen om te ervaren wat er mogelijk is. 

In mijn 8 weken traject ‘Leven in Waarheid’ komt alles samen

Een persoonlijk 8 weken traject

Een volledig op jou afgestemd traject, naar jouw behoeften, waarbij ik je intensief en persoonlijk begeleid.

Met daarin:

Wekelijkse 1:1 coaching sessies (online of op locatie), zodat jij echt stappen gaat zetten om verandering te brengen en het gewenste leven gaat leiden.
Persoonlijk practice plan met gerichte meditaties, yoga-, ontspannings-, adem-, leefstijl-, en bewustwordingsoefeningen, zodat je ervaringen en reacties van je lichaam, geest, gevoelens én emoties (h)erkent en ze ruimte krijgen om te reguleren, op te lossen en transformeren.
 Eén of twee korte telefonische ‘incheck’ gesprekken per week, waarmee we samen je focus voor de dagen bepalen of reflecteert op de dagen die zijn geweest.
Wekelijkse mailing met weekthema & thuisopdrachten, hierdoor krijg je focus voor de week en zodat je de bewustwording integreert in je dagelijkse leven.

ManonSimonis16

Dit levert het
traject jou op:

Een shift in je leven op de aller diepste lagen

Je leert jezelf open en kwetsbaar op te stellen en durft confrontaties aan te gaan, omdat je weet dat dit de weg naar structurele verandering is.

Afstemming op wat je van binnenuit voelt

Je leert leven en voelen vanuit het moment. Je bent minder bezig met je reactieve geest en dat maakt de transformatie zo krachtig.

Een nieuw ritme in je dagelijks leven

Door de thuisopdrachten en incheck sessies ga jij een nieuwe balans creëren en voel je je niet langer vermoeid, rusteloos en overprikkeld maar ervaar je rust om juiste keuzes te maken.

Kiezen voor jezelf en leven vanuit een hartsverbinding

Je ervaart tijd en ruimte. Je voelt je vrij. Je ervaart voldoening en zingeving in je leven. Je voelt je geliefd en compleet. Je leeft volledig jouw leven.

“Luister naar je dromen, herken wat je in de weg staat. Geef tijd en ruimte aan jouw

overgangsperiode

waarin je mag vergeven. Zodat je uiteindelijk bewust, in volle acceptatie & in dankbaarheid dit leven  mag leiden.”

Gerlanda_Review
Gerlanda Drenth

– Ondernemer

“Ik ben mij er bewust van geworden hoe belangrijk beweging is en wat het met mij doet. Ik wilde heel graag dingen anders doen, maar wist niet wat, hoe, wanneer en misschien niet eens waarom behalve
dat ik me vaak uitgeput en geleefd voelde en dat niet meer wilde. Ik ben mij ervan bewust geworden dat veranderingen niet in 1 dag hoeven en ook niet altijd rigoureus, maar dat ik daar de tijd voor kan nemen en bij een gevoel van ’terug naar af’ gewoon weer rustig opnieuw kan beginnen.”

Willeke_Review
Willeke Brouwers

– Zelfstandige

“Ik had mijn leven niet op orde, ik werd geleefd… De coaching heeft mij zoveel RUST gegeven. Rust in mijn hoofd, rust zoals ik mij voel en vertrouwen in het nu. Ik vond het vooral fijn om regelmatig te bellen en dat er op mijn vragen geen voor de hand liggende antwoorden werden gegeven, maar echte inzichten vanuit een heel andere hoek.”

Review_Roy
Roy Broekmans

– Makelaar

“Ik zat in een diep emotioneel dal. Het eerste contact met Manon voelde goed, en ben ik direct ingestapt in het traject. Ik was het vertrouwen kwijt in mezelf en de ander. Door Manon ben ik weer gaan voelen en vertrouwen. Vooral de wekelijkse 1 op 1 sessies hebben me hier enorm bij geholpen. Ik leerde weer voelen wat rust betekende.”

Wat is het jou waard om gelukkig te zijn en te leven zoals jij dat voor ogen hebt?

Ik denk dat de waarde van levensgeluk onbetaalbaar is.

Dat is iets wat je van binnenuit in elke cel van je lichaam ervaart, voelt en ademt.
Ben jij bereid te investeren in jouw geluk?

Je gaat niet zomaar een samenwerking aan.
Je kiest voor een echte transformatie in jouw leven.

De verandering brengt je in contact met jouw ware essentie op de diepste laag van je zijn. Jouw licht zal weer gaan schijnen in de versie van wie jij daadwerkelijk bent.

Ben jij bereid te investeren hierin?
Wil jij nu wél die blijvende verandering?

De waarde van het ‘Leven in Waarheid’ traject is een life changing experience.

Dit gun ik jou vanuit mijn diepste gevoel.

Review_Roy

Investering

Jouw proces heeft mijn volledige aandacht nodig. Om je optimaal te begeleiden heb ik elke twee maanden vier plekken vrij.

Er is moed nodig om dit aan te gaan, maar weet dat het leven alleen maar mooier en beter wordt.  

Zet dan nu de stap.

Je betaalt €2395,- incl 21% btw voor deze 8 levensveranderende weken.

Wil je liever in drie termijnen betalen? Dat kan ook.

Kennismaken?

Ben je nieuwsgierig wat dit traject voor jou kan betekenen? En of wij een match zijn? Plan geheel vrijblijvend een meet&match call in!

Is er een wederzijdse klik en ben jij bereid om nu stappen te zetten in jouw leven? Dan gaan we meteen van start.