Over

Manon

Mijn verhaal

Ik ben dankbaar voor het levenspad wat ik tot nu toe heb mogen bewandelen. In mijn begin twintiger jaren heb ik de wereld rond gereisd, gewerkt in multinationals en altijd gevoeld dat levenservaringen en persoonlijke groei je uiteindelijk dichter bij jezelf brengen in het leven. Het spirituele groeiproces is halverwege mijn twintiger jaren aangewakkert door een ingrijpend inzicht na roofbouw te hebben gepleegd op lichaam en geest. Ik ervoer mijn spirituele beleving tijdens yoga en meditatie als heling & thuiskomen.

Dit resulteerde in het op zoek gaan naar de bron van de spiritualiteit door reizen naar India, Thailand en meer. De vele retreats en opleidingen, en het bezoeken van yogacentra in het buitenland leidde ertoe dat er bij mij een grote behoefte ontstond dit ook voor mijn eigen geboortegrond en omgeving te creëren. Dichtbij huis een plek waar mensen zichzelf mogen zijn, waar ze hun leven verrijken en weer balans vinden in zichzelf en de wereld om zich heen.

Dat is waarom ik in 2006 Yogaplace.nl gestart ben

Founder Yogaplace.nl

Mijn kwaliteiten komen volledig tot zijn recht in het runnen van dit enorm mooie bedrijf, dat ik adem en authentiek uitdraag.

Het ervaren dat leven vanuit mijn hart, echt in verbinding staan met mezelf en de mensen die ik bewust kies om mij heen, mijn eigen waarheid te leven, mezelf laten zien zoals ik ben, dragen bij dat ik anderen kan inspireren en begeleiden.

Ik help graag iedereen die zoekend is, een onbestemd gevoel heeft, zijn of haar eigen waarheid nog niet heeft gevonden of niet weet hoe te leven in zelfliefde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ManonSimonis13

Dit ben ik

  Afgestudeerd HBO Social work & Master MA in Comparative European Social Studies.

 Gecertificeerd Yoga Alliance Experienced 500 uur Yogadocent, opgeleid tot Yogatherapeut, Pranayama teacher, Meditatie trainer, Energy healer, Trauma sensitive yoga therapeut & Ademcoach.

 Community builder, Bewustzijnscoach, Zelfliefde activator en Inspirator.

 Moeder van een prachtige jonge levendige adoptiedochter ♥️.

Verschil maken…

Na meerdere yogastudio’s, bedrijfsyoga programma’s, internationale retreats en vele yoga docenten opleidingen te hebben geleid is het persoonlijke coaching aspect een groter deel geworden van wat ik te brengen heb. Mensen begeleiden en ondersteunen op een holistische wijze in het leven is een natuurlijke passie. Ik ben bevoorrecht om te doorzien wat er nodig is voor ieder individu en om dit in praktische yoga- & levenstools met adviezen aan te reiken om daadwerkelijk een verschil te maken in iemands leven.

Mijn manier van coachen

Met meer dan 20 jaar ervaring als yoga-, adem-, meditatie en holistisch therapeut / mentor en als specialisatie de psychologie van yoga vanuit de ‘eight limbs of yoga’ , schaduwwerk, en veel meer om zo te komen tot leiden van een zinvol en waardevol leven. Met persoonlijke en spirituele bewustzijnsgroei help ik jou vanuit mijn hart en vanuit mijn toegewijde levenstrainingen.

Coaching door middel van gesprekken en praktische oefeningen, ondersteunt door een brede kennis en vaardigheden van de oude yoga levenswijzen, filosofie, adem-, meditatie- en bewustwordingstechnieken en yoga tools. Naast het inzetten van een gedegen kennis van de bijbehorende lichaam- en geest gerichte therapieën die concreet en toepasbaar zijn in het dagelijkse leven.

ManonSimonis16

“Onze diepste angst is niet dat we inadequaat zijn. Onze diepste angst is dat we immens

krachtig

zijn buiten ons eigen begrip.”

Gerlanda_Review
Gerlanda Drenth

– Ondernemer

“Manon is een fijne coach: haar rustige manier van praten, concrete aanreikingen en tips, geen oordeel en realistische kijk op de dingen. Voor mij waren de 1 op 1 yoga sessies én de tips van Manon om ruimte te creëren enorm waardevol. Ik zou daarom Manon aan iedereen aanraden!”

ManonSimonis_Review_Anoniem
Noortje

– Politie agente

“Manon heeft een hele rustige en fijne benadering. Het voelde heel vertrouwd, direct vanaf de eerste kennismaking. Ik voelde me vrij om alles te delen… Zoals ik het zie “ademt Manon yoga” en daarmee voor mij een hele fijne inspiratie.”

Review_Roy
Kirsten Offermanns

– Directeur

“Het meest waardevol waren de momenten van samen reflecteren en de hulp bij de oefeningen. Je krijgt steeds meer het vertrouwen terug in je lichaam. Hierdoor vergroot je je veerkracht en krijg je meer energie. Ik zou Manon daarom zeker aanbevelen!”

Het fysieke lichaam als ingang

Het fysieke lichaam is de ingang naar de dieperliggende mentale, emotionele en energetische disbalans en werken samen naar een herstel van balans.

Middels zelfregulering die geactiveerd wordt, ontstaat ruimte voor inzichten en die leiden tot keuzes die passend zijn bij de levensfase. Er wordt een stevige basis gelegd om op structurele basis hernieuwde verrijkende inzichten en leefritmen eigen te maken die ondersteunend zijn in jouw levensgeluk.

Ik ondersteun passend in het proces en om zo te komen tot het leven vanuit jouw waarheid.

ManonSimonis15

Holistische werkwijze

Vanuit de yoga leefstijl, waarbij ik werk vanuit coaching in verbinding met lichaam en geest, yoga & ademtherapie, op cognitieve, ego-aspecten tot subtiel energiewerk met massagetechnieken. Ik zet meerdere methoden in om jou te spiegelen en op een vriendelijke en concrete manier te confronteren met jouw obstakels en problematieken waar je tegenaan loopt.

Ik bied je effectieve, gedegen en zeer waardevolle handvatten vanuit:

  • Yoga therapie (Structural & Energy healing yoga therapy)
  • Yoga Nidra
  • Meditatie & visualisatie technieken
  • Somatic experience healing
  • Trauma sensitieve yoga & healing therapie
  • Higher self awareness coaching
  • Law of attraction principes
  • Tibetaanse Boeddhisme leringen
  • Authentieke Indiase breath & energy work
  • Lifestyle practice integratie

Samen zorgen we ervoor dat we tot de kern komt en een blijvende shift maakt, waardoor de levensenergie weer door je heen gaat stromen en je naar jouw eigen waarheid gaat leven! Die sturing geven aan jouw eigen leven, in acceptatie, waarin jij tevreden, voldaan en gelukkig bent.

Kennis maken?

Plan een vrijblijvende Meet&Match call bij me in, ik ben benieuwd naar jouw verhaal.